Λαχταριστή και "ΑΟΣΜΗ" ομελέτα!

2014-06-07 13:32

 

Μας αρέσουν οι ομελέτες; αλλά όταν τις παρασκευάζουμε στο σπίτι μας ενοχλεί η "μοσχοβολιά" του αυγού;
Είναι αυτή η μυρωδιά που κολάει πάνω στα μαγειρικά σκεύη, στα μαχαιροπήρουνα, στα πιάτα, στα ποτήρια.
Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την δυσάρεστη οσμή;
Σε ένα ταψάκι αλουμινίου τοποθετούμε όλα τα υλικά με τα οποία θέλουμε να εμπλουτίσουμε την ομελέτα μας.
Ρίχνουμε τους "φορείς" της μυρωδιάς, τα αυγά, σε ένα μεγάλο πλαστικό ποτήρι και τα χτυπάμε με ένα επίσης πλαστικό πηρούνι.
Βάζουμε τα χτυπημένα αυγά στο ταψάκι με τα υλικά και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε την ομελέτα σε πλαστικά πιάτα που πάνω τους έχουμε βάλει αλουμινόχαρτο (για να μην έρθει σε επαφή η καυτή ομελέτα με το πλαστικό).
Απολαμβάνουμε το νοστιμότατο φαγητό μας, με πλαστικά μαχαιροπήρουνα.
Στο τέλος πετάμε όλα τα σκεύη που χρησιμοποιήσαμε στα σκουπίδια και εξαφανίζουμε, ως δια μαγείας, την μυρωδιά του αυγού!